Ticaret hayatının en büyük değeri zamandır.

İnsanlar iş ve özel hayatlarını mevcut düzende 24 saate sığdıramıyor artık.

Bu yüzden bazı işleri aynı anda hayata geçirmek gerekiyor.

Ofiste toplantı, banka işleri, baskıya yetişecek dökümanlar, ihale dosyaları, gümrük evrakları ya da evde unutulmuş bazı özel eşyalar derken listeyi uzatmak mümkün.

Birde iş ev arasında harcadığımız trafiği göz önüne alırsak bir gün bize yetmiyor.

Dolayısı ile iş ve gelir kaybı yaşıyoruz.

Gün içinde şehir içi bir şeyi ulaştırmak ucuz gibi görünen kargo ile mümkün olmuyor.

Zira kargo ucuz ama standart hizmeti ertesi gün teslimat mantığına göre çalışıyor.

Ha birde gönderiyi akşam mesai bitene kadar ulaştırmak gerekiyor.

Eğer bir gün önceden ya da sabah erken haber vermezseniz birde ofisten çıkıp kargoya gitmeniz orada bir miktar sıra beklemeniz gerekiyor.

Ucuz derken daha fazlasını yani zamanı kaybediyoruz.

Tabi en ilginç olanı da kargo ertesi gün değil de iki gün sonra da teslimat yapabiliyor.

Gönderi için ofis boy ya da şirket aracıyla yine şirkette çalışan bir elemanı da kullanabilirsiniz.

Fakat bu durum da hem araç hem de eleman yapabileceği başka faydalı işi yapamıyor.

Bu da zaman ve iş kaybı anlamına geliyor.

Bu hizmetleri eğer kurye şirketi üzerinden alırsanız ve kaliteli bir kurye şirketi ile çalışıyorsanız hizmetin her aşamasında zaman dan artıya geçiyorsunuz.

Çünkü günün her saatinde bir telefon la oturduğunuz yerden kalkmadan Moto Kurye yi çağırabilirsiniz. Moto Kurye kısa sürede size gelir ve gönderiyi teslim alır.

Bu aşamada siz diğer işlerinizle ilgilenebilirsiniz. Moto Kurye ofisten çıktıktan sonra siz artık o gönderi ile ilgili sadece teslimat belgesini düşünmeye başlarsınız.

Gönderi Moto Kurye tarafından teslim edildikten birkaç dakika sonra otomatik olarak teslimat bilgisi kayıtlı e-mail ve GSM numaranıza teslim alan isim ile birlikte ulaştırılır.

Kaliteli bir kurye şirketi size 7/24 hizmet edebilir, gönderinizi istediğiniz yere ulaştırabilir, hizmet konusunda bilgi akışı sağlayabilir hatta sizde bu bilgi için her daim görevli personelin irtibatı ile telefon edebilirsiniz.

Özellikle ıslak imzalı ve resmi evraklar da mail ve internet yolu ile çözüme ulaşamayacağınız için fiziki teslimat yani Moto Kurye ye ihtiyaç duyarsınız.

Acil bir Moto Kurye hizmeti ile konuyu toparlayalım.

Saat 17:00 de Atatürk Hava Limanından kalkacak uçağınız sizi Almanya ya ulaştıracak. Zaten iki gün önce ortaya çıkmış sabah 09.00 toplantısı için bir gün önce son uçağa zar zor bilet buldunuz.

Yoğun trafik ve iş programı sayesinde hava alanına 15.30 da ancak geldiniz. Fakat oda ne! Pasaportunuz evde kalmış…

evde kozyatağinda! 90 dakikada size o pasaportu ulaştıracak tek hizmet Moto Kurye dir. VIP Express bir hizmetle kayıt verdiğiniz anda Moto Kurye sizin için çalışmaya başlar.

Dikkatli ve kurallara uyan Moto Kurye verdiğiniz kayıt doğrultusunda ev adresinizden pasaportu alır ve sizin o uçağa binebilmeniz, ertesi sabah ki o önemli toplantıya katılabilmeniz için işini yapar.

Ne şirket şoförü ne de mahalle arkadaşınız bu konuda size yardımcı olamaz. Son 20 senede defalarca yaşanmış bir olaydır. ?

Moto Kurye sadece gönderi taşımaz.

Size her hizmetinde kazandırır.