Blog2022-03-03T16:50:05+03:00

Arnavutköy den kurye mi istediniz?

Arnavutköy den kuryemi istediniz? Tabi ki hemen gönderelim. Ancak siz hangi Arnavutköy ' de siniz? En yakın kuryemizi hemen size yönlendirebiliriz. Gönderinizi sizden alıp gideceği adrese en doğru zamanda ulaştırmak için hizmetinizdeyiz.

Eyüp mü, Eyüp Sultan mı?

Eyüpsultan ya da eski adıyla Eyüp, İstanbul ilinin Avrupa yakasında yer alan bir ilçesi. 1936'da Fatih, Beyoğlu ve Sarıyer ilçelerinin bir bölümüyle kurulan  29 mahallesi ve 7 köyü bulunan Eyüpsultan ilçesinin nüfusu 400 binden fazladır

Sancaktepe’ ye kurye göndermek istermisiniz?

İstanbul' un en yeni ilçelerinden Sancaktepe her geçen gün büyüyor. Bölgede yapılmakta olan yeni yerleşim siteleri nüfusu büyütüyor. Özellikle bireysel kurye kullanımında rakamlar her geçen gün artıyor. Bu yüzden sizde Sancak tepe ye kurye göndermek isterseniz bizi kullanabilirsiniz.

Esenler den kurye gönderisi alınır

Evet, Esenler' in her yerinden hızlıca kurye gönderisi alınır. Kolay ulaşımı ve nispeten küçük alanı ile trafikten mümkün olduğunca az etkilenmek mümkündür. Kurye ler için geçiş güzergahında olması Esenler den kurye gönderisi alınır cümlesini doğrulamaktadır.

Ümraniye Kurye

Ümraniye Kurye, kalabalık olması sebebiyle bireysel kurye ve kurumsal kurye talebi bol olan bir ilçedir. Otoyol bağlantıları bölgenin daha da gelişmesine imkan vermiş ve kalabalıklaşmıştır. Özellikle komşu ilçeler ile olan geçiş güzergâh ları Ümraniye yi daha da popüler hale getirmiştir.

Beykoz Kurye

Beykoz kurye, İstanbul'un eski yerleşim yeri olan bir ilçesidir. Anadolu yakasının batısında, boğaz ve Karadeniz e kıyısı olan bir bölgedir. Cumhuriyetin ilk yıllarından itibaren yapılan sanayi ağırlıklı çalışmaların etkisiyle fabrikaların çoğalması sonucu genelde işçi kesimin tercih ettiği yerleşim yeri olan Beykoz, son yıllarda üst gelir seviyesi kesimden de talep görmektedir.

Güngören Kurye

Güngören kurye , İstanbul' un en küçük ilçesidir. İstanbul un diğer ilçelerinden de Güngören ve mahallelerine gönderim gelmektedir. Online ticaret ten alınan ürünlerin teslimatları da bölgeye motosikletli kuryeler tarafından yapılmaktadır.

Pendik Kurye

Pendik kurye İstanbul' un doğu yakasında sanayi siteleri ve sahil şeridi ile ünlü ilçesidir. D100 karayolu nun ikiye böldüğü kalabalık ilçelerden biridir. İstanbul dan Anadolu ya giderken mutlaka içinden geçilir. Yakın zamanda yapılan hastane ve siteler le trafiği ve nüfusu artmıştır. Günün hemen her saati trafiğin yoğun olduğu ilçelerdendir.

Çatalca Kurye

Çatalca kurye bakımından son zamanlarda sıkça kullanılan bir bölgedir. İstanbul' un alan olarak en büyük ilçesidir. Buna rağmen nüfus olarak ta en küçük ilçelerinden bir tanesidir.

Zeytinburnu Kurye

Zeytinburnu Kurye, şehrin en kadim ve gizemli surlarının yanı başında özellikle tekstil piyasasının merkezi olan bir ilçedir. İstanbul' un batı yakasında, sahil ve D100 karayolu arasında bulunmaktadır. Kalabalık yerleşimi ve sanayi siteleri ile kalabalık ilçelerdendir. Dış ticaretin de yapıldığı bir bölgedir. Kurye ihtiyacının her daim bulunduğu trafiğin yoğun olduğu bir bölgedir.

Büyükçekmece Kurye

Büyükçekmece Kurye, İstanbul' un Batısın da kalan kalabalığın sakinleştiği güzel ilçelerindendir. Yüz ölçümü ve nüfus oranı bölgeyi bireysel kurye kullanımında en üst sıralara taşımaktadır. Şehrin tamamında kurye gönderileri azalırken Büyükçekmece ve mahallelerinde kurye gönderimi artmaktadır.

Tuzla Kurye

Tuzla Kurye, İstanbul' un Anadolu'ya açılan kapısı ve sanayileşmenin yeni merkezlerinden biridir. Bölgenin her geçen gün Moto Kurye trafiği artmaktadır. Dolayısı ile hem bireysel hem ticari kurye gönderi sayısı artmaktadır.

Kartal Kurye

Kartal kurye, İstanbul' un kalabalık ilçelerinden biridir. Bölgede ticari ve bireysel kurye kullanımı yüksek seviyede olmaktadır. Özellikle D100 karayolu üst bölümünde bulunan yeni yerleşim alanları bireysel kurye kullanımını arttırmaktadır.

Bahçelievler Kurye

Bahçelievler Kurye kalabalığı ihtiyacı her mahallesinde süreklilik sağlar. Hastane bölgesi olması eczane kuryesi faktörünü de arttırmaktadır.

Yaz için kurye hazırlıkları

Kurye her mevsim sürmeye hazır durumda olmalıdır. Kurye tatilini diğer sektörlerde çalışanlar gibi yapamaz. Yeri geldiğinde aylarca hafta sonu tatil yapacak vakit bulamaz. Mayıs ayıda bu tip aylardandır. Okulların kapanmasına yakın zamanda işler yoğunlaşır. Kurye hazırlıklarını her mevsim için ayrı ayrı yapmaktadır.

Kurye ye yaz gelir mi?

Kurye ye yaz gelir mi sorusu hep sorulmaktadır. Zira yaz mevsimi ve sıcaklar la beraber motosiklet kullanımı daha güzel olmaktadır. Yağmur ve soğuk olmadan püfür püfür esen rüzgar da motosiklet kullanmak bilmeyene güzel gelebilmektedir. Ancak Bilinmesi gereken asıl konu kuryelik sadece motosiklet kullanmak değildir.

Beşiktaş ta kurye deyince

Beşiktaş ta kurye deyince aklınıza ilk ne gelir? Kurye Beşiktaş ta mı bekliyor dur? Yoksa Beşiktaş ta kurye mi aranıyordur? Beşiktaş denilen yer tam da Beşiktaş meydanı mıdır? bu soruları çoğaltmak mümkündür. Öyle ki Beşiktaş aslında çok büyük bir alan değildir. Ancak yerleşim ve ticaret merkezi olarak çok kalabalık bir bölgedir.

Etiketler